Verzenden of afhalen

Wij versturen met PostNL of DHL.

Grote of breekbare artikelen kunnen opgehaald worden op afspraak (Staverhul 35, 3888 MR Uddel) , of in overlegt bezorgt worden.

De levertijd van brievenbussen post of pakketten die verzonden worden is 1-3 werkdagen

 

Retourneren

Bent u toch niet tevreden met je bestelling, dan heb je uiteraard de mogelijkheid om je bestelling, of een deel van je bestelling, te retourneren. U kunt de artikelen retourneren binnen 7 dagen na verzending. De artikelen die geretourneerd worden, dienen binnen het termijn van 7 dagen in goede orde ontvangen te zijn. Indien de artikelen te laat bij ons binnenkomen of niet aan de eisen voldoen, dan hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren. Het recht op terugbetaling komt dan te vervallen. Als u de artikelen retour stuurt, dan dient u onderstaand retourformulier mee te sturen. Als u op de onderstaande link klikt, dan kun je het retourformulier downloaden. De terugbetaling zal binnen 7 dagen na ontvangst terug gestort worden! 

          Retourn bij breuk

Is er spraken van breuk?

En wilt u het artikel dan retour sturen? Meld het eerst bij ons via de mail of whatsapp! 

Dan krijgt u van ons een retour zegel toegestuurd. Verstuurd u het toch zelf zonder overleg en toestemming, dan zijn de kosten voor u zelf! Dus graag eerst even een berichtje sturen

 

LET OP!

U dient u retour binnen 7 dagen te versturen naar Staverhul 35,te Uddel anders kan u retour helaas niet in behandeling genomen worden. Tevens dient u te betalen voor de heen zending en retour zending bij een POSTNL of DHL punt. Retourzendingen die buiten het retour termijn bij ons binnenkomen kunnen helaas niet meer in behandeling genomen worden en zowel heen zending als retourzendingen zijn ten alle tijden niet gratis!!!. 

 

Retourformulier

 

© 2012 - 2024 Decoration 4 style | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel